Lastiği patlayan sebze ve meyve aylı kamyon kanala uçtu: 1 yaralı

655 karayolu üzerinde tutum halindeyken lastiği patlayan sebze ve sonuç iki canlı kamyon kanala uçtu. Kurgu sürücüsü kestirmece 1 saat süren çalışmalar neticesinde sıkıştığı bölgeden kurtarılırken, kanala saçılan sebze ve meyveleri vatandaşlar topladı.

Kaza Düzce- Zonguldak D-655 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’den Zonguldak istikametine davranış halinde olan göveri ve kâr yüklü Hasan G. idaresindeki 67 UC 961 plakalı kamyonun Dadalı mevkiinde lastiği patladı. Lastiği patladıktan sonraları sürücüsünün kontrolünden çıkan ve kat kenarındaki cümbüş direğine çarpan kamyon, kanala uçtu. Kamyonun kasasında bulunan sebze ve meyveler birlikte kanala saçılırken, kazayı görenlerin ihbarı üstüne bölgeye keyif, açıkgöz ve itfaiye aracı ekipleri gönderme edildi.

Olay adına ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonrasında güdücü Hasan G. bulunduğu yerden çıkarılarak keyif ekiplerine doğrulama edildi. Kaza sebebi ile yola saçılan sebze ve meyveler bölgede mevcut vatandaşlar vasıtasıyla toplanırken, kurnaz ekipleri kaza ile ilişkin tetkik başlattı. – DÜZCE

Share: