Şirketlerin dijital alanda yaptığı 5 şişman hata

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Korona virüs pandemisinin etkileri devam ederken, ESIR’li tüketicilerin aksata ve ifa alışkanlıkları de sürece uyarlanmış olmayı sürdürüyor. Meyan ayında Pymnts vasıtasıyla yayınlanan rapora bakarak ESIR’li tüketiciler aralık ayında fiziksel mağazalarda aksata yapsa da, toplamda 556 milyar dolarlık alışverişin az daha üçte biri online mecralardan gerçekleştirildi. Uyumsuz satışları akıbet 17 yılın sunu hızlı büyümesini gösterirken, tüketiciler anbean daha aşkın e-ticarete yöneliyor.

ABD tüketicilerinin %32’si alışverişlerini sayısal ortamda yapıyor. Bu nedenle Forbes’un haberine göre şirketlerin bu mecralarda varlık göstermesi her zamankinden haddinden fazla henüz önemli. Bugün aşağılık işletmeler haddinden fazla henüz sahnelenmek durumunda. Bu görünürlüğü temin etmek amacıyla az çok kıytırık analizör bile var. Söz Gelişi bir ahzüita sitesinde isimlerini öne çıkarabilir ve taharri motorlarında yapılan aramalarda önce sonuçlar içerisinde düz alabilirler. Ancak şirketlerin sayısal alanda yaptığı 5 iri yazık da bulunuyor.

Bu hatalar baskı dönemlerde şirketlerin büyümesine engel oluyor.

1. Ayrımsız websitesine cemaat olmamak

Dünya pandemi etkisi altında yaşarken ve içtimai meydanlık kuralları geçerliliğini korurken, şirketler üzere online mecralar dışında sükse şansı az çok bağan. Şirketler tabii sadece toplumsal medyadaki varlıklarıyla ayakta kalamaz, fakat herhangi bir şirketin öz websitesine erbap olması ve bunu semirtmek amacıyla sosyal medyada görünür olması gerekiyor.

2. Websitelerinde ve sosyal medya hesaplarında güncelleme yapmamak

Güncellemeler ara sıra dokuz canlı ayrımsız süreç olabildiği amacıyla, bazı şirketler websitelerini güncellemiyor. Bu de sitelerin ve sosyal medya hesaplarının edimsel ve yıpranmamış görünmesine bariyer oluyor. Şirketler sayısal hesaplarını yönetmesi üzere ayrımsız kişiyi görevlendirebileceği gibi, bu güncellemeleri kendileri de hemencek gerçekleştirebilir. Güncel ayrımsız websitesine ve sosyal iletişim araçları yerine sahip olmak berenarı majör ve dikkate alınması gerekiyor.

3. Websitelerinin değişik tarayıcılarda bittabi göründüğüne ilgi etmemek

Websiteleri aynı saf komuttan oluşur. Fakat bu abece ve misil denizini uyumlu tıpkı kayran haline Google kabil web tarayıcıları getirir. Ne eyvah kim tıpkısı web tarayıcısının pekâlâ çalışması gerektiğine yönelik tek bire bir kaide yok. Bu nedenle aynı genel ağ sayfası, farklı tarayıcılarda değişik görünümler alabiliyor. Bunun sonucunda ara sıra müşteriler, şirketlerin websitelerinde hata olduğunu düşünebiliyor. Şirketler websitelerinin farklı web tarayıcılarda kuşkusuz göründüğünü taharri etmeli.

4. Websitelerinin müteharrik cihazlarda çalışmaması

Üçüncü sıradaki hatadan kaçınmak az çok kolay olduğu kadar, websiteleri düşüncesiz telefonlar ve tabletler kabil kıpırdak cihazlarda da farklı görünümlere sahip olabiliyor. Bunun amacıyla websitelerinin amiyane ekranlı cihazlarda üstelik kullanılabilmesi üzere hususi aynı aranjman yapılması gerekiyor. finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre bu Google’ın önceliklerinden aynı tanesi. Bu nedenle kıpırdak cihazlarda ferah tıpkısı kamera deneyimine topluluk olmayan şirketler, Google yoluyla düşük fakül alıyor ve aramalarda anlayışsız planda kalıyor.

5. Websitesinde evet birlikte müşareket bilgisayarlarında düzenlilik güncellemelerinin yapılmaması

Bu yön oldukça temel görünse de, şirketlerin hacker saldırılarına yıprak düşmesinin genişlik kebir nedenleri beyninde. Bir yazılımda hastalıklı aynı nokta tespit edildiğinde, yazılım şirketleri bu hatayı doğrultmak amacıyla kullanılmamış tıpkı yazılım güncellemesi yayınlıyor. Fakat bir nice müşareket bu güncellemeleri eskiden gerçekleştirmediği için, alesta olan hacker’ların saldırılarına maruz kalıyor.

 Yazılım güncellemeleri, yazılım şirketleri tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor ve uygulaması az çok kıytırık. Bu güncellemeleri atfetmek ise eve dönerken şirketinizin kapısını kapatmak büyüklüğünde kocaman.

Rusya erke ticaretini Bitcoin’le yapabilir

 

E-tecim sektöründen 560 milyar teklik ciro beklentisi

 

Ukrayna tarihin ilk siber savaşını yaşıyor

 

Share: